A Kárpittisztítás.HU vegyszermentes, vegyszermaradványmentes  bio helyszíni  szőnyeg, kárpit, kanapé és matrac tisztítást kínál Budapesten és Budapest környékén, mindezt az Ön otthonában.

 

Ön is keresi  a módját annak, hogyan tud otthonában tiszta egészséges, allergénmentes kényelmes környezetet biztosítani  családjának? Friss, tiszta szőnyeget, bútorkárpitot, matracot, kanapét, ágyat szeretne szappanos tisztítószerek vagy durva és  mérgező vegyszerek használata nélkül? Ha igen, akkor Kárpittisztítás.HU megbízható szakembereinek szolgáltatása az, amit keres.

 

A Kárpittisztítás.HU  kivételes tisztítási szolgáltatásokat nyújt szabadalmaztatott termékek és bevált módszerek felhasználásával, amelyek durva vegyszerek használata nélkül távolítják el a szennyezödést, allergéneket, atkákat és ürüléküket, a szagokat szőnyegeiről és kárpitjairól, legyenek azok ágy, kanapé, matrac vagy akár autója ülései. A Kárpittisztítás.HU amerikai nagyteljesítményű, nagynyomású gépeivel, zöld minősítésű forróvizes karbonextrakciós módszerével  ezt kínálja Önnek.

 

Annak ellenére, hogy mindig láb alatt van, könnyű elfeledkezni  a szőnyegek állapotáról, hiszen mindennap látjuk, és a minimális napi, heti változásokat észre sem vesszük rajtuk… A kedvtelésből tartott állatok szőrének vagy foltjainak  felhalmozódása, esetleg az allergiás tünetek megjelenése arra fogja Önt ösztönözni, hogy fontolja meg a szőnyegtisztítást, vagy bármiféle kárpitjának tisztíttatását.

 

Még a látható kopás nélküli szőnyegek is hihetetlen mennyiségű port, baktériumot, az ágyak és kanapék atkáit is összegyűjtenek, amelyek hatással vannak otthonának hangulatára is.

 

Egy alapos mélytisztítás eltávolítja szőnyegeiben, kárpitjaiban, kanapéjában  lévő  minden látható és láthatatlan szennyeződést, megszépíti  otthonát, és tisztább, biztonságosabb környezetet teremt mindenki számára. Módszereink eltávolítják a szennyeződéseket és az allergéneket anélkül, hogy szennyező anyagokat engednének a levegőbe. Még arról is gondoskodtunk, hogy az általunk használt termékek biológiailag lebomlanak, így nem befolyásolják környezetünk állapotát.

Mivel technológiánk kis mennyiségű vizet használ, a tisztított felületek néhány órán belül megszáradnak és ismét használhatja őket.

 

A lakásában házában található szőnyeg szőnyegek  ( shaggy és selyemszőnyegek is ) padlószőnyeg  mellett matracot, ágyat, bútorkárpitot ( textilbőrt is) franciaágyat, kanapét, tisztítunk, valamint

Autók üléseit, oldalkárpitjait,

Lakókocsijában, lakóautójában talalható ágyakat, kárpitokat.

 

A Kárpittisztítás.HU elkötelezett amellett, hogy kivételes szolgáltatásokat nyújtson Budapesten és környékén, ráadásul az Ön otthonában a legkisebb felfordulás nélkül és néhány órás száradási idő biztositával.

De ez még nem minden! Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek egészségesen tiszta környezetben kell élnie, és ez otthon kezdődik. Ezért gondoskodunk arról, hogy tisztítási módszereink zöldek legyenek az olyan speciális termékek használatával, amelyek biztosítják hogy a szőnyegtisztítás elég hatékony  legyen a makacs foltok és szagok eltávolításában, de kifejezetten gyengéd  a gyermekek és háziállatok számára.

Ugyanakkor a környezetet sem kárositjuk.

 

Ajánljuk figyelmébe  zöld , bio, vegyszermentes kárpittisztítási  szolgáltatásunkat.

 

Tudjon meg többet szolgáltatásunkról

Bio, vegyszermentes kárpittisztítási szolgáltatásunkat egész Budapesten és annak környékén nyújtuk. 

Matrac, normál kanapé, andante, alcantara, egyéb textilbőr kanapé, normál szőnyeg, perzsa szőnyeg, shaggy szőnyeg, autókárpitok biotisztítása. 

0670-742-8870