Szőnyegtisztító szolgáltatásunkat Budapesten és környékén a helyszínen nyújtjuk, házhoz megyünk.

szőnyegtisztítás

Miért érdemes minket választania?

  • 10 éves tapasztalattal rendelkezünk
  • Garanciát vállalunk az általunk nyújtott tisztításra
  • Az általános bérelhető kárpittisztító gépeknél jóval nagyobb teljesítményű géppel dolgozunk
  • Mert nem marad vegyszer a kárpitban a tisztítás után

 

A szőnyegek mindig olyan tiszták, mint amilyennek látszanak?

A  szőnyegek, padlószőnyegek a használat jellegéből adódóan ismert csírakötők. Egy tipikus szőnyeg 30.000 baktériumot tartalmaz négyzetcentiméterenként – több tízmillió négyzetméterenként(!) -, és a tiszta megjelenésű szőnyeg is minden négyzetmétere több 10 dkg  szennyeződést rejthet.
A szőnyegek rostos textúrája természetes szűrője is otthonunk  levegőjének, felfogja a szennyeződéseket, a port és kórokozókat, csökkenti azok keringését a helyiség levegőjében. Bár ez jó hír az ott élők számára, de a szőnyegekben a kórokozók az idő előrehaladtával csak gyűlnek, gyűlnek, és azokat még a legerősebb porszívók sem távolítják el.
A vegyszermentes bútorkárpit, matrac, kanapé és szőnyegtisztítással foglalkozó vállalkozásunk sokéves tapasztalattal és rendkívüli szívóteljesítményű amerikai tisztítógépével vegyszermaradványmentesen tisztítja bútorkárpitjait, matracát, kanapéját és szőnyegeit.
A szőnyegtisztítást otthonában végezzük el, és egészen rövid, 3-5 órás száradási idővel kell számolnia.
Otthonában tisztítjuk szőnyegeit. Az általunk tisztított szőnyegek: padlószőnyeg, viszkóz, perzsaszőnyeg, selyemszőnyeg, shaggy szőnyeg, normál szőnyeg.